Word jij vroegtijdig kaal? Overweeg een haarstuk voor mannen

0
1335

Vroegtijdige kaalheid kan prima worden opgelost met een haarstuk voor mannen. Het idee dat kaal worden er bij mannen nu eenmaal bij hoort en dat je dat dus maar voor lief moet nemen is inmiddels echt wel achterhaald. Vrouwen die te maken krijgen met kaalheid worden ook geholpen met een haarwerk of pruik en dit geldt gelukkig ook steeds meer voor mannen. Want er zijn genoeg mannen die het erg moeilijk vinden om te accepteren dat ze kaal worden. Zeker als ze nog jong zijn.

Wat zijn de opties als ik niet kaal door het leven wil gaan?

Als je kaal wordt en je vindt dit onacceptabel dan zijn er verschillende mogelijkheden om hier wat aan te doen. Haarimplantatie is een mogelijkheid. Daarbij wordt haar inclusief haarzakje ingebracht in de kaal wordende hoofdhuid. Dit haar gaat als het goed gaat groeien waardoor de kaalheid uiteindelijk verdwijnt. Je kunt natuurlijk ook een pruik gaan dragen, maar dit ziet er vaak onnatuurlijk uit. Een pruik gaat vaak kriebelen of is te warm in de zomermaanden. Een mooie tussenoplossing is een haarstuk voor mannen.

Komt iedere man in aanmerking voor een haarstuk?

Een haarstuk voor mannen kan in principe voor iedereen worden gemaakt. Of er nu sprake is van een terugtrekkende haarlijn of een kaal achterhoofd. Kaalheid is vaak erfelijk bepaald. Als je vader vroeg kaal werd dan is de kans aanwezig dat dit bij jou eveneens het geval zal zijn. Vroeger zat er voor mannen niets anders op dan hun kaalheid te accepteren. Vandaag de dag kan hier een uitstekende oplossing voor worden geboden.

Wat zijn de kosten van een haarstuk voor mannen?

Voor mooie en natuurlijk ogende haarstukken voor mannen wordt uiteraard een markconforme prijs berekend. Maar het goede nieuws is dat veel zorgverzekeraars een bijdrage geven als een cliënt een haarstuk wil aanschaffen. Hiervoor geldt wel dat er sprake moet zijn van psychische problemen met de kaalheid. Als je aanvullend verzekerd bent wordt vaak een hogere vergoeding uitbetaald. In 2019 bedraagt de vergoeding vanuit de basisverzekering ruim 400 euro. Dit bedrag wordt verrekend met het verplichte of vrijwillige eigen risico. Een vergoeding uit een aanvullende verzekering valt niet onder het eigen risico. Voordat je een haarwerk voor mannen aanschaft is het verstandig om met je zorgverzekeraar contact op te nemen om te informeren naar de vergoeding. Dit voorkomt teleurstellingen en onverwacht hoge kosten.

Waar vind ik een goed adres voor een mooi haarstuk voor mannen?

Als je er zeker van wilt zijn dat je een mooi haarstuk voor mannen tegen aantrekkelijke kosten krijgt aangemeten, dan is het verstandig om naar een erkende zorgverlener te gaan. Secrethair in Delft is een salon die samenwerkt met alle grote zorgverzekeraars. Hier kun je terecht voor een fraaie nieuwe haardos. Hier kun je terecht als je kaal wordt en dit een probleem voor je is omdat je je niet prettig voelt met een terugtrekkende haarlijn waardoor je er vaak ouder uitziet dan je bent. Een haarstuk voor mannen kan dan een goede oplossing zijn waardoor je weer zelfverzekerd in het leven staat.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here