Hoe je concentratie te verhogen en op natuurlijke wijze je mentale alertheid te verbeteren.

0
2394

De mogelijkheid om je concentratie en mentale alertheid te verhogen hangt heel erg af van hoe je hersenen werken. Het brein heeft veel zuurstof nodig, de belangrijkste brandstof, om op de toppen van zijn kunnen te presteren; het brein gebruikt ongeveer 20% van alle zuurstof in je lichaam. Het verbeteren van de gezondheid van je hersenen vermindert de kans op ziektes zoals dementie en verbeterd daarnaast ook nog eens het geheugen en scherpt het vermogen om te concentreren aan.

Verminderde concentratie is een van de veelvoorkomende symptomen als resultaat van onvoldoende zuurstoftoevoer.

De beste oplossing is om elke dag water met toegevoegde zuurstof te drinken; het water komt het de eeuwenoude bronnen van het Ouachita National Forest en bezit een gepatenteerde formule genaamd Archaea Active. Het neutracuetical drankje bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten: alfalfa, bromelia’s, melk wei eiwitten, papaïne, amylase, lactase en cellulase.

 

Alfalfa staat er bekend om dat het helpt het energieniveau van de hersenen te verhogen en om mentale alertheid te herstellen, omdat extracten van alfalfa rijk is in vitamine A, vitamine B1, vitamine B6, vitamine C, Vitamine E, vitamine K en ook rijk is in mineralen. Deze vitaminen zijn krachtige antioxidanten en belangrijk voor het brein omdat ze een vitale rol spelen in het aanmaken van breinenergie.

Amylase heeft laten zien dat het helpt om koolhydraten te verteren. Vertering zorgt voor de omzetting van koolhydraten naar glucose, dat weer de bron van energie voor de hersenen is. Als je glucose niveau teveel fluctueert kun je last krijgen van mentale verwarring.

Melk wei eiwitten – wei is een prima bron van eiwitten, vitaminen en mineralen. Eiwitten zijn de bouwstenen voor de meeste weefsels van het lichaam, zenuwbanen, hart en hersenen. Eiwitten worden gebruikt om neurotransmitters aan te maken die essentieel zijn in het verbeteren van mentale prestaties.

 

Elke keer dat je het drinkt, proeft het als natuurlijk bron water, met als enig verschil dat het je ook helpt om meer zuurstof en voeding naar je cellen te krijgen, het de bloedsomloop verhoogt met als gevolg meer zuurstof naar je brein. Dat is de manier waarop je je concentratie verbetert en je mentale alertheid op natuurlijk wijze aanscherpt.

Het belangrijkst is dat het je helpt om langer gezond te leven op celniveau. Leer hier meer over water met extra zuurstof en hoe het de concentratie en mentale alertheid op natuurlijke wijze vergroot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here