5 luxe artikelen die je leven veranderen

0
2257

In dit artikel ga ik het met u hebben over 5 luxe artikelen die uw leven op een positieve manier kunnen veranderen. Dit komt niet alleen door de zeldzaamheid, de exclusiviteit en het comfort van het desbetreffende product, maar ook door de waardestijging die bij bepaalde producten na verloop van tijd plaatsvindt.

Horloges

Aangezien luxe horloges tijdloos zijn, zijn ze altijd erg gewild. Ook is het zo dat een duur horloge in waarde stijgt in plaats van in waarde daalt. U kunt de aanschaf van een duur horloge dus zien als een investering die zich na verloop van tijd terugbetaald.

Kunst

Kunst in- en verkopen via internet is nog niet heel gangbaar omdat dit traditioneel door veilinghuizen en galeries wordt gedaan, maar het kunst verhandelen via internet begint wel populairder te worden.  Tegenwoordig is het zo dat u met het online veilen van kunst liefst 7% rendement kunt behalen. Behalve klassieke werken kunt u ook kiezen voor het veilen van kunst dat inspeelt op de trends in de huidige markt. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan ‘street art’ dat momenteel erg populair is op de veilingmarkt. Echter hoeft u de ingekochte kunst natuurlijk niet perse te verkopen, u kunt het ook in uw eigen woning ophangen en er zelf van genieten.

Ondergoed

Ondergoed is misschien niet het eerste wat in u opkomt als u over luxe goederen nadenkt. Echter is het dragen van comfortabel ondergoed erg belangrijk voor uw humeur gedurende de dag. Hoe frustrerend kan het wel niet zijn om rond te lopen met ondergoed dat uw huid irriteert of op een andere manier niet lekker zit. Sloggi ondergoed is ondergoed dat gegarandeerd lekker zit. Dit komt doordat Sloggi gebruik maakt van kwalitatief hoogwaardige materialen en productiemethodes.

Oldtimers

Een oldtimer is niet alleen een product voor een autoliefhebber, maar is voor iemand met verstand van zaken doen ook een mooi product. Tegenwoordig kan het beleggen in oldtimers zelfs rendabeler zijn dan het beleggen in goud. Gemiddeld levert het handelen in oldtimers u een rendement op van liefst 28%. Voorbeelden van auto’s die er niet alleen goed uitzien, maar die ook nog eens veel opleveren zijn de Porsche Boxter, de Alfa Romeo Spider, de Aston Martin DB5 en de altijd populaire Fiat 500. Door de grote vraag naar oldtimers op dit moment is het erg eenvoudig om uw oldtimer online te verhandelen.

Wijn

Exclusieve wijnen zijn er niet alleen om op te drinken of ten toon te stellen in uw keuken of huiskamer, maar ook om te verhandelen. Met een gemiddelde waardestijging van liefst 20% in 5 jaar is het lucratief handelen in het druivennat. Voorbeelden van populaire wijnen zijn de Krug’s Vintage Brut uit 1990, de Domaine de la Romanée de Grands Echezeaux uit 2006 en de Petit Mouton van Chateau Mouton Rothschild uit 2011. Deze zeer goed presterende wijnen geven zelfs een waardestijging 150%.

Al met al zijn luxe goederen dus niet alleen interessant om zelf te gebruiken of ten toon te stellen, maar ook om te verhandelen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here