Wat zijn de meest populaire cosmetische ingrepen bij vrouwen en waarom?

0
1694
cosmetische chirurgie

De cosmetische industrie is de jaren laatste behoorlijk veranderd. Ook het beeld dat mensen hebben over de ingrepen veranderd. Waar veel mensen dit een aantal jaar geleden nog ordinair vonden, is dit voor veel mensen nu normaal geworden. Dit komt natuurlijk ook deels omdat er de laatste tijd steeds meer wordt gefocust op het behalen van een natuurlijk, gezond en fit uiterlijk door cosmetische ingrepen. Wij gaan iets dieper in op de populairste ingrepen in de branche bij vrouwen.

Borstvergroting

Bij een cosmetische ingreep, denken veel mensen al snel aan een borstvergroting. Het is dan ook een populaire ingreep waar ieder jaar duizenden vrouwen in Nederland voor kiezen. Verder wordt een borstvergroting tegenwoordig vaak gecombineerd met een lift om het gewenste resultaat te bereiken.

Facelift

Ook veel vrouwen kiezen ervoor om een facelift te laten doen. Vooral vrouwen die iets ouder worden kiezen hiervoor omdat het gezicht dan een beetje kan gaan hangen. Met een facelift verhelp je dit door de huid weer strak te trekken. Hierdoor lijk je een stuk jonger. De laatste tijd wordt het vooral belangrijk om hiermee weer een gezond en fit uiterlijk te creëren. Ook is het belangrijk dat het er natuurlijk uitziet.

Ooglidcorrectie

Tegenwoordig kiezen veel vrouwen voor een cosmetische ingreep omdat zij er minder moe uit willen zien. Vandaar dat een ooglidcorrectie ook zo populair is. Door hangende oogleden zie je er namelijk al snel moe uit. Met deze ingreep kan je dit verhelpen en zie je er weer fit en stralend uit!

Liposuctie

Sommige vrouwen hebben last van overtollig vet op bepaalde plekken. Meestal hoopt dit zich op rond de benen, buik en heupen. Zelfs als je afvalt en veel sport, kan het zijn dat je dit vet niet kwijt raakt. Dit is natuurlijk erg vervelend, maar gelukkig kun je het verhelpen, namelijk door middel van liposuctie. Het overtollige vet wordt dan verwijderd waardoor je een beter figuur krijgt.

Lippen opvullen

Het laten opvullen van de lippen is de laatste jaren een trend aan het worden. Steeds meer, vooral jonge vrouwen, kiezen hiervoor. Het hebben van volle lippen is namelijk erg populair. Je kunt met het opvullen van de lippen de contouren herstellen en een jongere uitstraling krijgen. De behandeling is redelijk eenvoudig, dit is misschien ook wel de reden waarom het zo populair is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here