Creëer je eigen welnesscentrum in huis

0
1546
moderne douchecabine

Stel je voor dat je na een lange dag werken vermoeid thuiskomt. Je hebt behoefte aan ontspanning en boekt een massage bij de spa in de buurt. Helaas, alle masseurs zijn al volgeboekt en je kunt pas over twee dagen terecht. Balen, want dat welverdiende rustmoment heb je hard nodig. Maar wat als je de deur niet meer uit hoeft voor het kneden van je spieren of een overheerlijke stoomcabine? Klinkt als een sprookje? Welnee, met de douchecabines van de douche-concurrent, bouw je gewoon je eigen oase van rust aan huis.

Van voetmassage tot stoomcabine

Een welnesscentrum aan huis klinkt als een droom, maar is prima te realiseren. Het aanbod aan welness badkamerinrichtingen is enorm. Heb je last van vermoeide voeten? Dan kies je natuurlijk voor een douchecabine met ingebouwde voetmassage. De overige massagejets zorgen ondertussen voor een heerlijke schouder- en rugmassage. Of haal je liever dat vakantiegevoel terug in huis? Kies dan voor de regendouche met lekkere grote druppels. Maar het ultieme welness gevoel creëer je toch wel met een stoomcabine. Je maakt je ervaring helemaal compleet door gebruik te maken van geurende oliën, die je gemakkelijk toevoegt aan je stoomdouche. Je kunt kiezen uit sinaasappel, magnolia of sandelhout.

De invloed van kleur op je humeur

De wetenschap is er al lang over uit. Kleuren hebben invloed op onze gemoedstoestand. Het is niet voor niets dat kleuren al jaren wereldwijd worden toegepast in publieke ruimtes. Zo werkt de kleur groen kalmerend en stress verlagend. Dus kom je deze kleur vaak tegen in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Heb je last van vermoeidheidsverschijnselen? Dan zorgt rood voor een opwekkend gevoel en extra energie. Over de kleur paars wordt gezegd dat deze helpt om beter te slapen. Door de ingebouwde kleurlampen in de welness douchecabines, kies jij de kleur waar je op dat moment behoefte aan hebt. Dankzij de ingebouwde radio, selecteer je ook nog een passend muziekje erbij.

De finishing touch

Heb je eenmaal de perfecte welness douchecabine gevonden? Dan is het interieur van je persoonlijke welness centrum aan de beurt. Want het oog wil natuurlijk ook wat. Met een passend badkamermeubel, zorg je voor de perfecte sfeer. Wanneer je gebruik maakt van houtkleuren, verzorg je een warme sfeer. Combineer houten meubels bijvoorbeeld met een waskom van natuursteen voor een meer luxe uitstraling. Een mooie finishing touch is de kolomkast. Hiermee presenteer jij je handdoeken en geurkaarsen overzichtelijk bij elkaar. Genieten maar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here