Word fit in de zomer met hulp van een personal trainer

0
1624

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat we weer met zijn allen massaal op dieet gaan om strak in onze bikini of zwembroek passen. Helaas heeft het volgen van een dieet niet altijd het juiste effect. Wil je in een korte tijd veel afvallen? Dan is het verstandig om een sport- en eetschema op te stellen met een personal trainer. Hij of zij begeleidt jou bij het creëren van realistische doelen en ondersteunt je bij het behalen van deze doelen, op een verantwoordelijke manier.

Een persoonlijke trainer die je ook mentale coaching geeft

Een personal trainer is er niet alleen maar om je te helpen bij het trainen en behalen van je sport doelen. Een personal trainer kan jou ook mentaal coachen. Samen gaan jullie op zoek naar jouw mentale grenzen en je eigen zelfbeeld. Vervolgens kan de mentale coaching jou helpen bij het verleggen van je grenzen en het verbeteren van je zelfbeeld. Op deze manier kun je een balans creëren tussen lichaam en geest, wat uiteindelijk zorgt voor een sneller maar vooral beter resultaat.

Van jong tot oud, welkom bij Sportandmore!

Sporten heeft een positieve werking op je lichaam. Wie je ook bent, jong of oud, man of vrouw, bewegen is voor iedereen gezond! De trainers bij Sportandmore zijn daarom gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding.  Iedereen heeft zijn eigen doel en manier van werken. Sportandmore kan hier als geen ander op inspelen. Op deze manier kunnen ze iedereen die wil komen sporten ondersteunen bij hun eigen specifieke doelen.

Nu ook crossfit trainingen in Rotterdam

Bij Sportandmore in Rotterdam kun je tegenwoordig ook terecht voor een intensieve CrossFit training. Crossfit is een dagelijkse, intensieve groepstraining van 30-60 minuten waarbij oefeningen uit het gewichtheffen, de gymnastiek en atletiek worden gecombineerd. Met deze intensieve training zullen onder andere je uithoudingsvermogen, coördinatie en kracht sterk verbeteren. Dit resulteert uiteindelijk in een fitter en strakker lichaam.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here