Wat is jouw ideale dieet? Doe een dieet test!

0
4490

Afvallen is ongekend populair, en dat zal de aankomende jaren zo blijven. Hoewel dit als iets positiefs klinkt, is dat het natuurlijk niet. De reden waarom steeds meer mensen op dieet willen is omdat het aantal personen met overgewicht elk jaar blijft toenemen.

Dit is een zorgwekkende ontwikkeling waar veel aandacht voor nodig is. Veel mensen zijn daarom opzoek naar allerlei manieren van afvallen, sporten, meer bewegen maar ook het volgens van een dieet is een veelgebruikte methode om gewicht te verliezen.

Welk dieet is het meest geschikt voor jou?

Afvallen is iets heel persoonlijks. Net zoals voeding dat ook is, de reden waarom jij waarschijnlijk te zwaar bent is je voeding. Veel mensen weten dondersgoed dat wat ze eten niet goed voor ze is, en ze uiteindelijk te dik zullen worden. Aanpassen ho maar! Erg persoonlijk dus. Een dieet is dat ook, want het dieet dat je buurman of buurvrouw volgt kan voor jou niet werken.

Hoe weet je welk dieet bij je past?

Tegenwoordig zijn er te veel diëten om uit te kiezen. Dat je niet weet welke je moet volgen is heel normaal. Meestal wordt een dieet gekozen op basis van advies van vrienden. Deze hebben bijvoorbeeld met veel succes een bepaald dieet zoals het ziekenhuis, een eiwitdieet het carr, of Dr Frank dieet gevolgd. En raden dat jou nu ook aan.

Toch hoeft dit niet te werken. Jij bent immers anders, en hebt weer andere behoeften en oorzaken van overgewicht. Omdat een dieet meestal enkele nadelen heeft, is het verstandig om meteen een goed dieet te kiezen. Je wilt tenslotte niet 3 verschillende diëten geprobeerd hebben om pas bij het 4e dieet resultaat te boeken.

De oplossing: Een dieet test.

Met een dieet test kun je er op een eenvoudige manier achter komen, welk dieet bij je past. Voordelen hiervan is dat je meteen doelgericht bezig bent. Geen overbodige kosten maakt door meerdere zinloze diëten te proberen. Je bespaard een hoop tijd en boekt veel sneller resultaat.

Een dieet test kun je op twee manieren doen. Veel diëtisten kunnen een dieet test verzorgen. Je gaat dan bij ze langs voor een consult, en door het beantwoorden van enkele vragen kan de diëtiste jouw een dieet adviseren. Je betaald hier doorgaans wel consultkosten voor en in sommige gevallen intake kosten.

Een andere goedkopere en snellere oplossing is het nemen van een online dieet test. Veel van deze testen zijn helaas niet gratis. Maar er zijn er bij die dat wel zijn, en met verbluffend resultaat. Deze dieet test op de website van Dieet & Afvallen is helemaal gratis en geeft je enkele goed opties voor een dieet dat bij jou past. Je beantwoord een paar simpele vragen en binnen 5 minuten weet jij welk dieet bij jou past.

Een andere mooie bijkomstigheid is dat wanneer je na het nemen van de test, nog vragen hebt. Je deze via de mail kunt stellen. Je wordt dan van gratis en goed advies voorzien.

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen met deze dieet test. En kijken graag uit naar je reactie, die je hieronder achter kunt laten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here