Van instabiliteit tot mobiliteit

0
2415
Van instabiliteit tot mobiliteit

Wellicht heeft u het gevoel dat u de laatste tijd minder mobiel bent. Dit kan onzekerheid veroorzaken waardoor u geforceerd begint te bewegen of zelfs besluit om minder vaak de deur uit te gaan. Geforceerd bewegen kan voor nieuwe klachten zorgen en minder vaak de deur uit tot sociaal isolement. Beide zijn niet nodig en voor allebei is een oplossing te vinden. De stap om over te gaan tot ondersteuning bij uw beweging, van stok tot scootmobiel, is voor de één een gemakkelijke en logische keuze maar voor de ander kan er meer emotionele gevoelens mee gepaard gaan. Lees onderstaand waarom ondersteuning bij uw mobiliteit juist uw leven weer teruggeeft.

Gemakkelijk langere afstanden afleggen

Indien u de keuze maakt voor een scootmobiel, kunt u gemakkelijk veel meer kilometers afleggen op een dag dan voorheen. Wist u dat met een volle accu van een vaste scootmobiel 70 kilometer kunt afleggen? Bovendien heeft u keuze uit diverse modellen, van vast tot opvouwbaar. De vaste scootmobielen zijn zeer stabiel en geschikt voor diverse soorten ondergrond. Bovendien gaat de accu lang mee waardoor dit model geschikt is voor langere afstanden. De opvouwbare scootmobielen zijn speciaal ontworpen voor gemak en reizen. Deze modellen zijn inklapbaar en passen gemakkelijk in uw auto, trein of vliegtuig. Heeft u familie of kennissen in een andere stad wonen? Dan hoeft dat niet langer een probleem te zijn. Met dit model stapt u zo de auto in of reist u zelfs landsgrenzen over.

Ondersteuning is voor iedereen toegankelijk

Bent u op zoek naar ondersteuning bij uw mobiliteit? Dan kunt u kiezen om scootmobielen en hulpmiddelen te leasen, huren of kopen. Welke mogelijkheid financieel het meest voordelig is, verschilt per situatie. Ten eerste is het verstandig om eerst een model te huren, zodat u zeker weet of dit het geschikte model voor u is. Indien u vervolgens van plan bent het voertuig vaker dan eens per week te gebruiken voor een periode langer dan 36 maanden, is het financieel het voordeligst om de producten aan te schaffen.

Kortom, een scootmobiel of andere hulpmiddelen kunnen op veel manieren ongemakken in uw dagelijks leven wegnemen. Daarnaast krijgt u de vrijheid terug om activiteiten te ondernemen en kennissen op te zoeken. Bent u benieuwd naar een proefrit of thuisdemonstratie? Neem dan contact op met de dealer in uw buurt.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here