Stappenplan: het stijlen van je haarextensies

0
1205

Wat velen niet weten, is dat het mogelijk is haarextensies te stijlen. Veel vrouwen zijn bang dat ze hun haarextensies beschadigen met de stijltang, maar dit gebeurt niet als je je haarextensies op de juiste manier stijlt. Wil je graag haarextensies? Kijk dan eens bij de extensies van OxY clip in extensions.

Stap 1: zet je stijltang niet te warm

Het is belangrijk je stijltang niet te warm te laten worden als je jouw haarextensies wil stijlen. Een temperatuur van 150 tot 180 graden is meer dan voldoende.

Stap 2: stijl je haar zoals je gewend bent

Je stijlt je haarextensies op dezelfde manier als je jouw natuurlijke haar zou stijlen, simpelweg door een plukje haar in je hand te nemen en deze rustig door de stijltang te laten glijden. Herhaal dit twee tot vier keer voor het beste resultaat.

Stap 3: verzorg je haar

Door een beetje haarolie in je haar te doen, ook in je haarextensies, geef je je haar een goede verzorging na het stijlen. Gebruik niet te veel haarolie, want hier wordt je haar vet van. Let op: je mag nooit haarlak op synthetische haarextensies gebruiken. Heb je human hair haarextensies? Dan mag je je haar wel stylen met haarlak.

Extra bescherming voor human hair haarextensies

Heb je haarextensies van menselijk haar? Dan is het belangrijk om je extensies goed te beschermen tijdens het stijlen. Dit doe je met een speciale serum, die je ook op de rest van je haar aan kunt brengen voor je gaat stylen. Verder werkt het stijlen van human hair haarextensies hetzelfde als het stylen van synthetische haarextensies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here