Reiki behandeling

0
1599
Reiki behandeling

Reiki is inmiddels helemaal ingeburgerd in Nederland. Inmiddels worden reikipraktijken wekelijks door duizenden mensen bezocht. Veel mensen hebben baat bij reiki en ervaren daardoor minder hinder of last van allerlei soorten klachten. Wat is reiki precies, wat wordt er bedoeld met een reiki behandeling en bij wat voor soort problemen breng je een zoek aan een reikipraktijk?

Wat is reiki?

Reiki is een paranormale behandelwijze en is afkomstig uit Japan. Bij een reiki behandeling wordt er gebruikgemaakt van universele levensenergie. Tussen een therapeut en cliënt vindt dus overdracht van energie plaats. Tijdens deze overdracht worden blokkades of knopen opgeheven. Het kan aandoeningen voorkomen of juist genezen. Soms kom je als verzekerde in aanmerking voor een vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering. Lees hiervoor de voorwaarden van je zorgpolis of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Waarom kies je voor een reiki behandeling?

Een reiki behandeling is om meerdere redenen interessant. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij:

– Je ervaart minder problemen door je lichamelijke of mentale klachten.

– Een reiki behandeling zorgt al snel voor verbetering. Na enkele sessies is verbetering al merkbaar.

– Vaak kun je op korte termijn terecht bij een reiki master.

– Reiki wordt ingezet voor allerlei soorten klachten.

Wil je snel en effectief resultaat? Ga dan langs bij een reikispecialist.

Zit beter in je vel dankzij reiki

Wil je beter in je lijf zitten en effectief aan de slag met problemen of klachten waarmee je rondloopt? Dan is de keuze voor reiki snel gemaakt. Voor een reiki behandeling ga je langs bij een reikitherapeut of reikipraktijk. Binnen een kort tijdsbestek voel je de energie weer door je lijf stromen en worden blokkades opgeheven. Het is dus zeker zinvol om je aan te melden voor een reikibehandeling bij een deskundige.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here