Hou je wel genoeg van jouw eigen huid? Ontdek plankton!

0
959
huid insmeren

Wie een beetje van zichzelf houdt, weet ook dat het goed is om ervoor te zorgen dat je de juiste producten gebruikt voor je huid. Een van de opkomende technieken om je huid goed te verzorgen is het gebruik van plankton. Zo heeft Biotherm een Life Plankton Elixir op de markt gebracht die je huid zichtbaar verjongd én versterkt.

De voordelen van plankton

Plankton zijn microscopisch kleine organismen die vaak in grote getalen bij elkaar in het water drijven. Ze nemen zonlicht en kooldioxide op die ze nodig hebben om te kunnen groeien. Er zijn verschillende soorten plankton met iedere verschillende eigenschappen. Zo zijn er soorten plankton die een manier hebben ontwikkeld om zich te beschermen tegen blauw licht. Dat komt doordat zij een ‘glazen schild’ dragen dat in staat is schadelijke lichten af te stoten. Andere soorten weten zich daarentegen goed te weren tegen UV-straling, terwijl er ook een soort is die een enzym heeft ontwikkeld dat de celbeschadiging door zonlicht kan herstellen.

Het effect van plankton

Het is daarom niet gek dat plankton een enorm goed en veelzijdig product is voor je huid. Het kan je huid helpen door schadelijke straling te weren, zoals UV-straling en blauw licht. Daarnaast beschermt het de antibacteriële eigenschappen van je huid door ervoor te zorgen dat verschillende stoffen de huid niet kunnen binnendringen. Dit vermindert oxidatieve stress, beschermt de cellen én gaat veroudering van de huid tegen. Naast de beschermende functies helpt plankton ook je huid te verstevigen, te matteren en te verzachten voor een egale look. De veelzijdigheid van plankton is dus enorm!

Plankton van Biotherm

Er zijn verschillende organisaties die ingestapt zijn en de toepassing van plankton hebben omarmd. Biotherm is zo’n organisatie. Zij hebben namelijk een ‘plankton-lijn’ op de markt gebracht. De Biotherm Life Plankton lijn, zoals deze lijn heet, is een lijn waarbij ‘herstellen’ het sleutelwoord is. De Biotherm Life Plankton lijn bevat 100% natuurlijke bio gefermenteerde actieve ingrediënten en dat is natuurlijk erg goed voor onze huid, vooral als je beseft wat jouw huid te verdragen heeft. Denk hierbij aan invloeden van buitenaf, zoals stress, luchtvervuiling, UV-straling, ongezond eten en een slecht slaapritme. Door het gebruik van skincare zorg je ervoor dat je deze effecten kunt beperken en je huid hiervoor beschermt.

Het gebruik

Buiten de vele voordelen voor je huid van de plankton-lijn van Biotherm zijn er nog meer pluspunten. Het gebruik van het product is namelijk ontzettend eenvoudig. Laat drie tot vier druppels van het serum op je handpalm vallen en wrijf het warm. Masseer het vervolgens over de huid op je gezicht en in je hals en nek. Door de niet-klevende en lichte textuur wordt het serum onmiddellijk opgenomen in de huid, belast het de huid niet en verstopt het de poriën niet. Ondertussen kan je het gebruik van andere dag- of nachtproducten gewoon doorzetten.

We dagen je uit om het gebruik van plankton een keer te proberen. Het kan je huid niet alleen versterken, maar ook beschermen. Voor veel mannen en vrouwen is plankton dus een ideale uitkomst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here