Het belang van speciaal meubilair in de gezondheidszorg

0
1192
Het belang van speciaal meubilair in de gezondheidszorg

Wanneer je denkt aan mensen die een carrière hebben binnen de gezondheidszorg, schieten waarschijnlijk gelijk gedachten te binnen aan artsen en verpleegsters. Binnen ziekenhuizen en andere zorginstellingen zijn dit natuurlijk de mensen waarmee patiënten in direct contact komen. Zowel artsen als verpleegsters vervullen binnen de samenleving een belangrijke taak. Om gezondheidszorg van goede kwaliteit te garanderen, zijn doktoren en verpleegkundigen onmisbaar. Toch vergeten veel mensen dat ook achter de schermen nog veel meer mensen meewerken aan onze gezondheidszorg.

Van behandel- en therapeutische stoelen tot mobyline rooming-in meubilair

Een belangrijk punt dat vaak wordt vergeten wanneer het gaat over gezondheidszorg, zijn de middelen die hiervoor nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan meubilair of apparatuur die artsen en andere zorgverleners nodig hebben om hun werk goed uit te kunnen voeren. Een bedrijf dat zich specialiseert in het leveren van producten binnen de zorg, is VAB Medical Solutions. VAB levert bijvoorbeeld behandelstoelen en therapeutische stoelen, mobyline rooming-in meubels maar ook medisch meubilair als medicijn- en reanimatiewagens. Alle producten zijn ontwikkeld om een zo groot mogelijk comfort te bieden aan zowel patiënt / gebruiker als zorgverlener.

Een mooi voorbeeld is het rooming-in meubilair dat VAB biedt. Rooming-in is de term die wordt gebruikt om de periode aan te duiden waarin een baby nog bij zijn of haar ouders slaapt. Volgens Kraamzorg Midden Nederland is het verstandig om een kindje ten minste de eerste zes maanden bij de ouders te laten slapen om wiegendood te voorkomen. Wanneer je als ouder samen met je kind wilt slapen, wil je dit natuurlijk wel zo comfortabel mogelijk doen. De mobyline collectie van VAB Medical Solutions omvat slaapsofa’s en stoelen die kunnen worden getransformeerd in een bed. Zo hoef je als kersverse ouder geen nachten door te halen op een stijf en onhandig klapbedje om maar dicht bij je kindje te kunnen zijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here