Dental-match: een baan in de mondzorg die bij je past!

0
1206

Als je op zoek bent naar een baan dan ben je op zoek naar een werkgever die bij je past. Je besteed immers meer tijd op het werk dan thuis en je wilt je dan ook zo thuis mogelijk voelen bij je nieuwe werkplek. Dental-Match is een organisatie die gespecialiseerd is in het vinden van de juiste match in de mondzorg, zowel voor de werkgever als voor de werknemer. Wij hebben Dental-Match mondzorg gevraagd naar hun rol in de mondzorg en tips op het gebied van solliciteren.

Dit kan Dental-match voor jou betekenen

Dental-match vindt het belangrijk dat werknemer en werkgever de beste match vormen om zo te zorgen voor het beste resultaat. Door een groot netwerk aan contacten in de tandheelkundige zorg weten ze werknemer altijd te koppelen aan de best passende werkgever. Doordat dental-match nauw contact heeft met het netwerk zijn ze bekend met het bedrijf, van de sfeer tot aan de doorgroeimogelijkheden. Daarnaast zijn de recruiters zelf ook werkzaam geweest in de tandzorg zodat ze een goede gesprekspartner vormen bij het vinden van de juiste praktijk.

Hoe weet je of een werkgever bij je past?

Weten wat je wilt: Dental-match vindt het een van de belangrijkste factoren bij het solliciteren. Als jij namelijk weet wat je zoekt in een baan, dan kunnen zij gericht aan de slag gaan bij het vinden van een werkgever die hier goed bij past. Maar hoe breng je in kaart wat je wilt en wat jij gelukkig maakt bij een werkgever?

Bedrijven zijn er in alle grote en maten, van kleine bedrijven tot multinationals. Welk bedrijf het beste bij je past hangt ervan af waar jij je prettig bij voelt.

  • Hou jij van verschillende taken en heb je graag variatie in je werk waar je soms ook taken moet oppakken die niet tot je ‘standaard pakket’ behoren en wil je in een vertrouwd team werken? Dan is een klein bedrijf iets voor jou.  
  • Ben jij op zoek naar een baan met uitdaging en waar je kans maakt op promotie? Dan is een groot bedrijf meer geschikt. Hier is vaak ruimte voor ontwikkeling en cursussen, kleine bedrijven hebben hier vaak geen tijd en geld voor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here