Chiropractie Hilversum

0
1088
chiropracter

Wanneer er een blokkade, verschuiving of andere klachten ontstaat in de rug kan chiropractie de oplossing bieden. Een gerichte en juiste manipulatie kan ervoor zorgen dat klachten minder worden of zelfs kunnen verdwijnen. Chiropractie Hilversum richt zich voornamelijk op specifieke lichamelijke klachten zoals; rugklachten, nekklachten, zenuwpijnen, duizeligheid, spieren en gewrichten. De kwaliteit van leven wordt aanzienlijk beter wanneer er bewogen kan worden zonder beperkingen. 

Chiropractie ‘t Gooi & Hilversum

Voor chiropractie kunt u terecht in het medisch centrum DUDOK te Hilversum. Gevestigd aan de Hogenaarderweg 3 werkt MoveWell nauw samen met diverse disciplines welk ook gevestigd zijn in het medisch centrum. Het DUDOK centrum is gevestigd tegenover het raadhuis van Hilversum. Om optimale zorg op maat te kunnen verlenen werkt MoveWell ook nauw samen met ziekenhuizen zoals TerGooi ziekenhuis. Door de multidisciplinaire aanpak die MoveWell hanteert, ontvangt u zorg op maat. Chiropractie is toegankelijk voor alle leeftijden. 

MoveWell chiropractor

Bij MoveWell zijn er 3 chiropractoren werkzaam; Sten Hofstad(praktijk eigenaar), Desiree Griessel en Jarco Schol. Sten heeft een 5-jarige opleiding gevolgd in Engeland welk hij in 2007 met succes heeft afgerond, na het opzetten van praktijk MoveWell in het DUDOK medisch centrum zijn Jarco en Desiree bij het MoveWell team aangesloten. Jarco Heeft net als Sten zijn opleiding in Engeland gevolgd en met succes weten af te ronden. Desiree komt uit Zuid-Afrika, daar heeft ze ook haar chiropractie opleiding gevolgd en met succes afgerond. Haar eerste jaren als chiropractor is Desiree werkzaam geweest in Zuid-Afrika. De chiropractoren van MoveWell Hanteren ieder eenzelfde werkwijze met eigen specialismen. 

Behandeling bij de chiropractor

De chiropractor is een specialist op het musculoskeletale aspect van het menselijk lichaam. In een behandeltraject wordt er eerst door middel van een intake en onderzoek gekeken naar de klacht. Het pijnpunt wordt er in kaart gebracht en gekeken hoe deze te behandelen is. Een behandeling bij de chiropractor bestaat uit een gerichte manipulatie van het bewegingsapparaat om zo klachten te verminderen of te verhelpen. Het kan voorkomen dat er gekozen wordt voor een multidisciplinaire aanpak. Het combineren van een multidisciplinaire aanpak kan bevorderend zijn voor het klachtenbeloop van de patiënt. Chiropractie kan goed gecombineerd worden met fysiotherapie en rugscholing om zo toekomstige klachten te kunnen beperken. 

Fysio in Hilversum

Bij MoveWell zijn er verschillende disciplines die nauw samenwerken om optimale zorg te realiseren. Onze fysio Hilversum kan u helpen. Behandelingen worden verricht bij MoveWell. In het souterrain van het DUDOK medisch centrum heeft MoveWell een fysiotherapie afdeling waar diverse specialisten in harmonie samenwerken. Alle therapeuten hebben toegang tot het trainingscentrum waar er met beweging gericht getraind kan worden naar herstel. Doordat er bij MoveWell meerdere fysiotherapeuten werkzaam zijn is collegiaal overleg nooit ver te zoeken. De therapeuten hebben ieder een eigen specialisatie en expertise. 

Oefentherapie en rugcentrum in Hilversum

Oefentherapie sluit naadloos aan op chiropractie. Onze gespecialiseerde rugcentrum ziet vele complexe rugklachten in Hilversum Veelal komen klachten voor door een verkeerde houding aan te nemen bij een belastende baan, sport of andere bezigheden. De oefentherapeut zal met u kijken naar een passend traject om huidige klachten in de toekomst zo klein mogelijk te houden. Zo kijkt de oefentherapeut met u naar alle dagelijkse leefomstandigheden(ADL) en wat er op dat vlak verbeterd kan worden. Het spreekwoord luidt niets voor niets; “voorkomen is beter dan genezen”. Oefentherapie is de manier om ervoor te zorgen dat standaard leefomstandigheden zonder belemmeringen van genoten kan worden.