Ben jij al klaar voor de zomer?

0
1372

Ondanks dat de winter pas net begonnen is zijn we alweer druk bezig om ons klaar te maken voor de zomer. Hoe eerder je begint, hoe eerder je je zomergewicht en body bereikt hebt. Maar hoe kan je je nu tijdens de winter hier alvast op voorbereiden? We denken even met je mee:

Voeding
We weten dat we in de wintermaanden ontzettend veel honger krijgen. Het lijkt bijna of we een wintervacht aan het aanmaken zijn. Daarom moet je vooral tijdens de winter goed letten op je voeding. Je lichaam moet namelijk harder werken dan in de zomerperiode. Je lichaam wil namelijk continu zichzelf warm houden. Om deze reden vraagt je lichaam tijdens de winter meer om eten. Echter, je kunt hier wel op letten door voornamelijk gezond te eten.

Bewegen
Van bewegen krijg je het een stuk warmer, zorg daarom ook dat je niet continu een zittende taak uitvoert. Je moet op zo’n koude dag vooral blijven bewegen zodat je bloedsomloop goed is en blijft. Zorg dat je, wanneer je bijvoorbeeld een zittende baan hebt, ieder uur even in beweging komt. En ga wat meer fietsen in plaats van met de auto.

Sport
Ondanks dat de buitensporten in de winter een winterstop hebben moet je proberen te blijven sporten. Ga opzoek naar een fitnesscentrum waar je het gehele jaar terecht zou kunnen. Zo kun je bijvoorbeeld in de winterperiode iets vaker gaan dan in de zomerperiode om zo te blijven sporten.

Personaltraining
Wanneer je een echte killer body wil hebben in de zomer kun je bijvoorbeeld kiezen voor Personal Trainer Utrecht Ruud van Erp. Hij kan je continue begeleiding geven tijdens het behalen van je doelstelling. Een personal trainer biedt jou namelijk de handvaten om jouw doel te bereiken.  Zo helpt een personal trainer je met je voeding en beweging en bereik je samen je doel. Dit is van groot belang omdat je soms een motivator nodig hebt, vooral tijdens de wintermaanden. Wanneer je kiest voor een personal trainer dan weet je zeker dat je jouw zomergewicht of zomerbody gaat bereiken!

Hierboven een aantal tips over hoe jij jezelf klaar kunt stomen voor de zomermaanden! Jij moet zelf de eerste stap zetten en daarna volgen de verloren kilo’s vanzelf. Ondanks de winter oneindig lijkt te duren, is hij zo voorbij! Stel het dus niet uit tot het laatste moment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here