Behandel je sinaasappelhuid én verbeter je gezondheid met een anti cellulitis massage apparaat

0
1839

Hoe sta jij tegenover een anti cellulitis massage apparaat? Misschien schuif je het idee meteen opzij, want dat heb je toch helemaal niet nodig? Of je durft het niet aan omdat je niet volledig begrijpt hoe zo’n apparaat werkt. Schaam je je zelfs voor je cellulitis en durf je niet in de behandeling ervan te duiken. In dit artikel werpen wij de schijnwerper op dit apparaat. Hoe werkt het precies en wat heeft het voor effect? Zo kun jij voor jezelf de afweging maken: is een anti cellulitis apparaat iets voor mij?

Behandel je sinaasappelhuid met de anti cellulitis massagekop

Een anti cellulite massage apparaat heeft, verrassend genoeg, twee functies: behandelen en masseren. Omdat het doel tweeledig is kan het voor allerlei verschillende lichaamsdelen worden gebruikt. De eerste functie is uiteraard het behandelen van je sinaasappelhuid. Door het gebruik van de anti cellulitis massagekop kun je de lichaamsdelen waar je onzeker over bent zachtjes te lijf gaan. Deze kop bevat zes ronddraaiende wielen die op twee snelheden gebruikt kunnen worden.

Masseer de huid merkbaar gladder en strakker

Gebruik de massagekop voor buik, bovenbenen, heup, billen, bovenarmen of waar jij last hebt van een sinaasappelhuid. Stel het apparaat in op één van de twee snelheden, afhankelijk van wat jij fijn vindt. Door het gebruik van het apparaat masseer je de huid als het ware gladder. Door de massage wordt lymfedrainage bevorderd en bindweefsel gestimuleerd en versterkt. Hierdoor worden vetophopingen over het oppervlak verdeeld en maakt het je huid merkbaar strakker.

Anti stress door de kop voor lichaamsmassage

De tweede functie van een anti cellulitis massage apparaat is masseren. Dit doe je door het gebruik van de kop voor lichaamsmassage, die vijf magnetische ballen bevat. Ook deze kop kan op twee verschillende snelheden worden gebruikt. Deze functie is vooral gericht op de lichaamsdelen die te maken hebben met stress. De rug die vast zit door spanning. De schouders die je voortdurend te hoog opgetrokken houdt. De nek die zeer doet als je deze heen en weer beweegt.

Een betere doorbloeding = een betere gezondheid

Allerlei symptomen van stress en overbelasting. Deze kan het anti cellulitis massage apparaat uitstekend behandelen. De massagekop pakt de zere lichaamsdelen aan en helpt je ontspannen. Zet de kop sneller wanneer je schouders compleet vastzitten en langzamer wanneer ze al redelijk los zijn, maar je simpelweg een extra moment voor jezelf neemt. Dankzij de massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en dit helpt zuurstof naar alle delen van je lichaam te transporteren. Deze functie heeft een positief effect op je gezondheid.

Twee verschillende functies, één apparaat

Het gebruik van een anti cellulitis apparaat heeft twee gevolgen: het behandelt je sinaasappelhuid op bijvoorbeeld billen en bovenbenen en helpt je je zekerder over je lichaam te voelen. Daarnaast masseert het de lichaamsdelen die te maken hebben met stress en ontspanning en heeft het een positief effect op je bloedsomloop. Een anti cellulitis massage apparaat maakt de belofte meer dan waar. Hoe kan het apparaat jouw gezondheid positief beïnvloeden?

Meer informatie kun je vinden op www.anti-cellulitisapparaat.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here