Bedwantsen in huis, wat moet ik doen?

0
1334

Bedwantsen zijn bijzonder kleine beestjes, die nauwelijks met het blote oog te zien zijn. Ze kunnen echter wel voor de nodige irritaties zorgen! Wordt u bijvoorbeeld regelmatig wakker met kleine rode bultjes op uw huid? Het kan duiden op de aanwezigheid van bedwantsen in uw slaapkamer. Niet alleen is deze ongediertesoort lastig te zien, ook de bestrijding hiervan is vaak niet eenvoudig. U wilt immers niet iedere ongediertespray op uw bed spuiten, met het risico om hier zelf ziek van te worden. In dit artikel vertellen we u meer over hetgeen u kunt doen, wanneer u te maken heeft met bedwantsen in huis.

Leefomgeving van bedwantsen in woningen

Wanneer u op zoek gaat naar bedwantsen in huis, dan komt u deze voornamelijk in de slaapkamer tegen. Hier nestelen de beestjes zich in uw matras en in sommige gevallen ook in uw dekbed. Deze ruimtes zijn warm en hier vinden de bedwantsen veel huidschilvers, waar zij van leven. Wist u dat een vrouwtje in haar leven maar liefst 500 eitjes kan leggen? Het geeft aan hoe belangrijk het is om de bedwantsen in een vroeg stadium te bestrijden. Doet u dit niet, dan heeft u al snel te maken met een heuse ongedierteplaag in huis.

Bestrijding van bedwantsen in huis

Een van de manieren om van de bedwants af te komen, is het regelmatig wassen van uw beddengoed. De bedwantsen kunnen niet goed tegen de hoge temperaturen van de wasmachine, waardoor het beestje zal sterven. Ook het stofzuigen van tapijten of bijvoorbeeld uw matras kan helpen bij de bestrijding van deze ongediertesoort. Zorg er wel voor, dat u de stofzuigerzak na het gebruik hiervan direct leegt en weggooit.

Blijkt het lastig om van de bedwantsen af te komen? Schakel in dat geval professionele ongediertebestrijders in. Zij beschikken over verschillende hulpmiddelen, die de bestrijding van bedwantsen makkelijker maken. Op deze website leest u meer over het op professionele wijze laten bestrijden van bedwantsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here