Afvallen met shapewear, hoe zit dat?

0
5130

Je hebt er waarschijnlijk al eerder van gehoord: shapewears. Wat is shapewear nou eigenlijk? Nou, dat is kleding dat de lichaam een mooiere zandloper figuur geeft. Denk hierbij aan waist trainers, alleen is er meer aanbod dan alleen waist trainers!

Zo is er shapewear voor de billen zoals een corrigerend ondergoed en billenbroek. Ook bestaat er shapewear dat geschikt is voor de hele lichaam, na zwangerschap of na een operatie.

Waist trainer

De welbekende waist trainer kent iedereen waarschijnlijk wel. Dit zorgt ervoor dat de taille verkleint worden. Maar hoe gaat dit gepaard met afvallen?

Wanneer je serieus bezig bent met afvallen zul je waarschijnlijk al merken dat de taille kleiner worden. Maar toch kan een waist trainer ideaal zijn voor het krijgen van een zandloper figuur!

Niet iedereen heeft namelijk smalle taille in zijn DNA. De een heeft brede heupen en smalle taille maar de ander kan ook brede taille hebben en smalle heupen. Waist trainer kan dus helpen het verkrijgen van smallere tailles om nog meer vorm te geven van het lichaam!

Het is hierbij wel belangrijk dat je niet telkens een kleinere maat waist trainer blijft kopen om nog kleinere taille te krijgen. Het komt wel eens voor dat mensen geobsedeerd raken en hierdoor schade toebrengen aan hun lichaam.

De ingewanden blijven namelijk wel gewoon dezelfde grootte. Indien je vele malen kleinere maten blijft kopen en je taille kleiner blijft maken, kan het voorkomen dat de ingewanden bijna geen ruimte meer hebben in je lichaam.

Is een waist trainer dan wel aan te raden? Jazeker! Maar er moet wel normaal gebruik van gemaakt worden. Wij zijn geen dokters en raden je altijd aan om eerst met je eigen dokter te kijken naar de mogelijkheden.

Ook is het goed om altijd de juiste maat adviezen te volgen van de plaats waar je waist trainers koopt. Bij Pine & Ginger hebben ze bijvoorbeeld een duidelijke maatadvies voor het kopen van een waist trainer of andere shapewears.

Corrigerend onderbroek

Corrigerend onderbroekjes, wat zijn dat? Helpen die echt? Wat is de functie hiervan? Deze onderbroekjes zijn simpelweg een vervanging van de normale slipjes, stringen en onderbroekjes. Waarom zijn ze dan zo prijzig vraag je je af? Dit komt omdat het een andere functie heeft dan de onderbroeken die je waarschijnlijk nu gebruikt.

Corrigerend onderbroek kan ervoor zorgen dat buikvet of een hangende buik niet gezien kan worden in een jurk of andere kledingstukken. Dit komt omdat het veelal high waisted onderbroeken zijn.

Deze zitten dus over je buik heen en door het materiaal dat is gebruikt, wordt een hangend buik bijna niet zichtbaar. Ook zijn er corrigerende onderbroeken die de bil groter laten lijken. Dit is ideaal voor een jurkje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here