Adidas Superstar

0
1294

De roots van de Adidas Superstar liggen in de hiphop. Het is een waar icoon welke ontworpen is voor de bal en kent een beschermende schaalteen en een mooi gecoat leren bovenwerk. Het is een prachtige schoen. De geschiedenis van de Adidas Superstar begint in New York. De naam Superstar werd tijdens de NBA kampioenschappen van 1969 gebruikt. De naam bleef hangen. Jaren later werd de naam ook volop gebruikt in de hiphopscene. Run DMC en andere hiphop legendes gingen samenwerken met de Adidas originals Superstar schoenen. Een creatieve samenwerking was geboren. Tegenwoordig gebruiken atleten en artiesten de schoenen.

Over de sneaker

De Adidas Superstar is een tijdloze schoen welke met haar gecoate leer en klassieke afgeronde schelp teen er geweldig uitziet. De Adidas Superstar is in vele verschillende kleuren te verkrijgen. Toch zijn het de standaard basiskleuren welke het, het beste doen. Ze zijn het meest geliefd. De zwart-witte varianten worden het meeste gekozen.

Het Adidas Superstar silhouet is aanpasbaar. Ook de kleuren en het basismateriaal kun je kiezen. Met een klassieke look en soepel leer krijg je een geweldige schoen. Ook kun je kiezen voor opvallende slangen huidproblemen. Je kunt je eigen unieke look maken. Het is helemaal af te maken met de strepen, de iconische schelp en natuurlijk door het in de juiste maat te bestellen. Het is geweldig om van te genieten.

Comfort

De Adidas Superstar is een veelzijdige en gemakkelijke schoen welke een ware must-have schoen is voor iedereen in alle leeftijdsgroepen. Het is een ware legend en een sneaker voor dames, heren en kinderen. Er is een zeer ruim en breed assortiment aan kleuren. Het is echter, zoals al gezegd, vooral de zwarte en witte schoenen welke het meest gekozen worden. Er zijn ook metalen, gouden en zilveren schoenen waar je voor kunt kiezen. Er is een ongekend breed aanbod van deze populaire schoen.

Een pluche leer en een gedempte kraag maken er een waar mode-item van. Jongens, meisjes, peuters, kleuters en mannen en vrouwen kunnen kiezen voor de vele verschillende Adidas Superstar sneakers. Het is een model voor de modebewuste vrouw en de streetwear mannen. Het is belangrijk om het juiste model van de Adidas Superstar te kiezen welke bij jou past.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here